Ben jij de groeiversneller of bottleneck voor jouw bedrijf?

Werk jij voor je bedrijf of werkt je bedrijf voor jou?
Veel ondernemers werken minimaal 60 uur per week. Maar waar doe je het voor? Je ondernemersdroom bestaat uit meer dan hard rennen achter een grote zak met geld, waar je zelden van kunt genieten. Je wilt vrijheid, je wilt een bijdrage leveren, je wilt samen met anderen ondernemen.

Sleutel tot groei
Jij als ondernemer bent de sleutel tot de groei van een onderneming en de realisatie van jouw specifieke ondernemersgeluk. Maar jij als ondernemer kunt ook het plafond vormen voor de groei. Dutch Business Boosters helpt ondernemers door dit plafond te breken en hun ondernemersdroom realiseren.

Bottleneck scan
Speciaal om jou inzicht te geven in waar jouw bottleneck zit hebben wij een scan ontwikkeld. Deze brengt in kaart waar jij als ondernemer heen wilt en welke knelpunten er zijn op weg naar jouw doel.

Zeven groeiremmers
Sinds 1994 begeleiden wij ondernemers. We hebben vastgesteld dat er zeven gebieden zijn die de groei kunnen remmen. Aan de hand van de scan kunnen wij een pad opstellen dat aangeeft hoe jij de zwakke gebieden kunt versterken. Vaak leidt een kleine versterking van de bottleneck tot een gigantische groei van de onderneming.

Boost sessie gratis
Dutch Business Boosters begeleidt ondernemers naar het volgende niveau van ondernemersgeluk. Na het invullen van de scan ontvang je een voucher t.w.v. € 175 voor een persoonlijke Boostsessie en deelname aan een Boostdag.

Resultaten
Aan het eind van de scan ontvang je direct je resultaten en kun je direct zien hoe jij hebt gescoord ten opzichte van andere ondernemers.

Doe de scan en ontdek jouw ondernemersgeluk!