De drie voordelen van authentiek ondernemerschap, essentieel voor elke ondernemer!

De wereld is niet gek en heeft sneller door dan jij denkt wanneer je niet echt bent. Daarom werkt authenticiteit het beste. Dit geldt zeker ten aanzien van ondernemerschap. Het is essentieel om te ontdekken hoe authentiek ondernemen werkt en wat de voordelen zijn.

Psychologie
Met de juiste psychologische tools kun je alles verkopen. Maar daarmee is succes niet gegarandeerd. Sterker nog, een onderneming bouwen die niet aansluit bij jouw unieke kracht, jouw unieke waarde en jouw onderscheidend vermogen zal altijd een terugslag hebben.


Compensatie
De andere kant van het verhaal is dat wanneer je leert hoe je jouw leven en ondernemerschap authentiek inricht, dingen vanzelf lijken te gaan. Mensen zijn minder gericht op wat je aanbiedt, dan op waarom je iets aanbiedt. Dit zorgt er voor dat ook als je product of dienst niet perfect is, authenticiteit, oprechtheid en jouw unieke onderscheidende vermogen dit ruimschoots compenseren.


Ambities
Ontdek hoe jij je leven en ondernemerschap in lijn kunt brengen met jouw persoonlijke en zakelijke ambities. Ondernemerschap was nog nooit zo leuk, spontaan, eenvoudig en winstgevend.


Programma Boostdag
De aanstaande Boostdag op dinsdag 31 maart a.s., staat in het teken van authentiek ondernemerschap. Er wordt druk gewerkt aan een geweldig programma met topondernemers, investeerders en internationaal bekende sprekers. Houd je mail en de website goed in de gaten!

Gratis toegang Boostdag
Wij bieden momenteel een tool aan voor starters en gevestigde ondernemers, om te ontdekken wat hun volgende groeistap is. Kies de scan die bij jou past. De scan duurt maximaal 6 minuten. Iedereen die de scan voltooit ontvangt een voucher t.w.v. € 350 voor:

  • een gratis scan-analyse met een personal booster,
  • toegang tot een Business Boostdag (de eerstvolgende is 31 maart 2015).

Door de scan kunnen wij exact aangeven welke stappen jij moet zetten naar je ondernemersdoelen.

Ik wil verder lezen over deze scan