De weg naar echte rijkdom en voldoening

Pas als je ontdekt welk gereedschap jij bezit en hoe je daar de wereld mee van dienst kunt zijn, is de weg naar echte rijkdom en voldoening geopend. Zie je ooit een loodgieter of een timmerman die zonder gereedschap klussen uitvoert? Natuurlijk niet. Sterker nog, met beter gereedschap kan hij juist beter werk leveren. Hij is zelfs getraind in het gebruik van zijn gereedschap.

Lekkage
Stel je nu een loodgieter voor die je huis binnenkomt om een lekkage op te lossen. Na een uur staat hij nog onzeker naar de lekkage te kijken. Je vraagt wat het probleem is. Hierop antwoordt hij dat hij niet zeker weet of hij het juiste gereedschap bij zich heeft. Op de vraag wat hij dan nodig heeft, kan hij niet echt een antwoord geven. Je zou deze beste man toch gelijk je huis uit sturen.

Financiële lekkage
Toch zijn er te veel ondernemers die niet precies weten welk gereedschap ze hebben en welke ze nodig hebben. Ze zien dat er te weinig geld overblijft onderaan de streep, maar hoe ze deze financiële lekkage moeten oplossen weten ze niet. Ze proberen wat met hun website, ze knutselen wat aan de kosten, ze strooien met wat flyers en adverteren in het buurtkrantje. Het probleem is niet dat ze het gereedschap niet hebben om het probleem op te lossen, maar dat ze geen vertrouwen hebben in hun gereedschapskist.

Vertrouwen in je gereedschap
Zoals een loodgieter vol vertrouwen met zijn gereedschapskist binnenkomt en aan de slag gaat, en in al zijn acties laat blijken dat hij het probleem op gaat lossen, op die manier moet jij als ondernemer je uitdagingen tegemoet treden.

Jouw gereedschapskist
Je gereedschapskist bestaat uit je unieke gavenset, hiermee kun je elke klus in je leven oplossen! Jouw gavenset bestaat uit je Talenten, Ervaringen en Persoonlijkheid. Niemand in de wereld heeft dezelfde talenten en ervaring als jij. Je kunt wel onzeker worden als je de ervaring van iemand anders hoort, maar het is tijd om te gaan begrijpen dat jouw ervaring jou heeft klaargemaakt voor de opdracht waar je nu voor staat!

De juiste intelligentie
Aanstaande boostdag gaan we jou helpen om te ontdekken wat er in jouw gereedschapskist zit en hoe je die tools kunt gaan inzetten om jouw doelen te bereiken. Het thema is 'Financiële en emotionele intelligentie’. Waar intellectuele intelligentie zich richt op het verwerven van kennis en het aanleren van vaardigheden, gaan deze gebieden van intelligentie juist over de ontwikkeling van jouw gereedschapskist, jouw talenten, persoonlijkheid en ervaring. Je gaat ontdekken dat hierin de sleutel ligt tot echte voldoening!

Bijwerking
De bijwerking van het inzetten van je gavenset is dat het wordt beloond naar waarde. Hierdoor is echte rijkdom dus een onvermijdelijk bijproduct.

Ik ga mijn unieke waarde ontdekken