Gewoontes van zeer succesvolle ondernemers

Gewoontes van zeer succesvolle ondernemers
De Business Boostdag van woensdag 27 mei in Amersfoort staat in het teken van de gewoontes van zeer succesvolle ondernemers.

De initiatiefnemers van Dutch Business Boosters zullen aanwezigen meenemen in de gewoontes die kenmerkend zijn voor succesvolle ondernemers. Mark Zuckerberg, Bill Gates, John de Mol, Richard Branson en Steve Jobs, ze hebben kenmerken gemeen die jij nu ook gaat ontdekken en implementeren!

Programma
In de ochtend zijn er weer de expertsessies rondom thema's als leiderschap, leadgeneratie en contactstrategie. Vanaf 13.00 uur zijn ook nieuwsgierigen welkom. Tegen registratie kan iedereen geheel vrijblijvend één keer komen proeven aan de geur van puur ondernemerschap.

Het aantal weg te geven plekken is beperkt tot maximaal 60, dus bemachtig je plek door je snel aan te melden.

Persoonlijke analyse
Vul direct een Bottleneckscan of Bedrijfsideescan in en je krijgt persoonlijke feedback en een scherpe analyse van een team van business boosters in een persoonlijke gesprek. Bovendien kun je dan ook een kijkje nemen in de keuken van Dutch Business Boosters, wanneer je op de Boostdag een live expertsessie bijwoont tijdens het exclusieve deel in de ochtend. Je krijgt bovendien een overheerlijke lunch van ons aangeboden.

Het aantal plekken voor scaninvullers per Boostdag is nog verder beperkt, dus zorg dat jij ook bij de eersten hoort.

Ik wil me meteen aanmelden!