Welcome in our world!

Welcome in our world!

De tweede Business Boostdag overtrof weer alle verwachtingen. Al snel begreep iedereen dat ondernemen van binnen naar buiten het antwoord is op alle vragen die ondernemers stellen. De vraag: "Hoe kom ik aan meer geld en omzet?" werd vervangen door kernvragen zoals "Waarom zouden klanten bij mij komen?" en "Waarin ligt mijn onderscheidend vermogen".

Jouw verhaal

De ondernemers die een live Boost aandurfden kregen het vuur aan de schenen, maar ontdekten wel wat ondernemen van binnen naar buiten hun kan opleveren. Daarna nam Bas van IJsbrekers Training en Development ons mee in zijn sleutel tot succes: "Welk verhaal breng jij naar buiten en hoe vertel je het?".

Investeerders

De Boostdag werd afgesloten met een interview met de beheerder van het Dutch Business Boosters Investment Fund, die aangaf dat er geen tekort is aan kapitaal. Wij zien dat dit precies is wat in deze economie nodig is, dat ondernemers anderen meenemen in hun succes door hen bij te staan met advies, raad, support en kapitaalinjecties!

Als alles lukt

Het concept is rond, de excitement was voor iedereen voelbaar, het Boostcamp van volgende week vol en we zijn klaar voor een geweldige toekomst met zijn allen. Een overdonderde deelnemer stelde daarom ook vol verwondering de vraag: "Maar als dit nu allemaal echt gaat lukken, wat dan?" Ons antwoord daarop is heel simpel: Welcome in our world!

Ik wil er 31 maart bij zijn!