Intensive Boosttraject

Het intensive Boost traject is de voor ondernemers die houden van gas geven! We zetten voor jou alleen onze top experts en top ondernemers in. Dit team omringt jou met alles wat nodig is om jou in vier maanden naar het door jouw gewenste doel te krijgen. Concreet houdt dit in dat wij elke maand een dagdeel nemen en daarnaast alles doen wat nodig is om de gestelde doelen te bereiken. Dit doel omvat altijd verzelfstandiging van de onderneming, zodat jij als directeur/DGA je leven weer terug hebt!

Het intensive traject begint met een privé Boostcamp van twee dagen, helemaal afgestemd op de specifieke behoefte van jouw bedrijf. Jij bepaalt wie je mee wilt nemen op deze twee levensveranderende dagen. TIjdens dit Intensive Boostcamp wordt het fundament wordt gelegd van de verzelfstandiging van je bedrijf. De knelpunten van de organisatie worden in kaart gebracht en een traject met concrete doelen en meetbare mijlpalen wordt uitgestippeld.

Verzelfstandiging

Aan de hand van het op maat ontworpen business model en implementatietraject is er een vervolgtraject waarin je met ondersteuning van onze specialisten in 3 maanden jouw implementatie doorvoert. Vorige deelnemers van intensive programma's kunnen je vertellen hoe het is om van keihard eenzame werker, op te gaan in een top-team. Daarom noemt met ons ook wel het A-team voor ondernemers!

Het unieke aanbod

Boosttraject

Waarde

Intake gesprek Knelpunten en groeipotentie van bedrijf in kaart met DBB-kernteam

€ 1850
2-daags Intensive Business Boostcamp Team van onze top-experts leggen samen met jou het fundament voor verzelfstandiging. Een innovatief Business Model wordt gegenereerd en een aanzet wordt gegeven voor het ondersteunende Operationeel Systeem en het Leiderschapsmodel. € 15.000
Maandelijkse Intensive sessies Drie maanden lang zijn wij een dagdeel beschikbaar met een team dat speciaal voor jouw bedrijf is samengesteld. Hierin komen de 7 componenten van verzelfstandiging aan bod en wordt je begeleid in het bereiken van je doelstellingen. 3x € 2500 = € 7.500
24/7 support van DBB-team Onze experts en top boosters zijn persoonlijk rechtstreeks voor jou toegankelijk om belangrijke en dringende zaken voor te leggen. PM
Totale waarde

> € 25.000
Jouw aanbod

ONZE GARANTIE

Wij zijn volledig toegewijd aan de doelstellingen die wij doelen bij het intakegesprek vaststellen! Ook als daar meer tijd of andere expert voor nodig zijn!

NB Een extra deelnemer aan het Boostcamp is slechts de verblijfkosten verschuldigd (€ 250).

Het is op elk moment mogelijk om te wisselen van intensiteit. Zo kun je bijvoorbeeld beginnen met het Turbo Boost Traject en de volgende maand overstappen naar het Intensive! Vraag aan een personal Booster wat er mogelijk is.
Uniek tijdelijk aanbod,
nu € 10.000,00.
Te betalen in 4 termijnen van € 2.500.
De eerste twee termijnen dienen vooraf aan het Boostcamp betaald te zijn.Ik maak gebruik van het uniek aanbod!

Eerstvolgende events:

Bekijk alle events
Dutch Business Boosters

Vul de bottleneckscan in
en krijg direct inzicht in de groeiblokkades van jouw bedrijf!


Start de bottleneckscan