Personal Business Boosting

Voor de ondernemer op weg naar compleet succes

Begeleiding door ervaren ondernemers en de juiste experts is essentieel voor een ondernemer om echt succes te bereiken. De juiste sparringsparters, nuchtere inspraak en strategische inzichten zijn van ongekende waarde voor een bedrijf op weg naar verzelfstandiging en volwassenheid. Pas wanneer een onderneming een eigen financieel management, marketing afdeling en management team heeft, bestaat de kans dat alle kennis en creativiteit intern aanwezig is.  

Samen naar de top

Ons motto is, samen naar de top. De meeste meerwaarde kunnen wij leveren door met elkaar op te trekken. Niet een losstaand gesprek, maar echt met elkaar meedenken, mee leven, mee ondernemen! Aan de andere kant willen we voorkomen dat bedrijven te veel gaan steunen op externe adviseurs, daarom zijn onze trajecten altijd gelimiteerd aan drie maanden. Net als een rakket een booster heeft die een tijdelijke functie heeft, zo hebben wij altijd een tijdelijke functie om het bedrijf in een hogere baan te brengen. 

Vanuit het verlangen om bedrijven toch op lange termijn bij te kunnen staan is de samenwerking met CoinCare BV ontstaan. Buiten de Boostrajecten bieden zij de perfecte begeleiding die aansluit op de inzichten die gedeeld worden tijdens de boosttrajecten. Het is daarom ook voorrwaarde om CoinCare klant te zijn, om in de intensievere trajecten te stappen. 

Voor niet CoinCare klanten is wel de interventie mogelijk, die een maand duurt. 

De drie opties

Momenteel biedt Dutch Business Booster drie verschillende begeleidingstrajecten aan. De trajecten duren altijd maximaal 3 maanden. Na deze 3 maanden wordt passende begeleiding geboden vanuit CoinCare, die aansluit op de ontwikkelde strategie. Een bedrijf kan maximaal drie maanden per jaar een begeleidingstraject afnemen. 


Interventie BoostTransformatie
instapvoorwaarden Gezonde groei ambitieCoinCare klantCoinCare klant
doelbottleneck vaststellen of business model opstellen
bottleneck vaststellen of business model opstellen personal & business transformatie
duur één maand één tot drie maanden drie maanden
personeel nvt nvt aanname en leiderschap
begeleiding personal booster senior booster team van experts
uitwerken documenten/
commerciële teksten
exclusief inclusief
(300 woorden)
inclusief
(onbeperkt)
gesprekstijd 2,5 uur 2 x 2,5 uur/maand 1x4 uur/maand
telefonisch 1 uur onbeperkt onbeperkt
prijs per maand € 875*
(CoiinCare prijs is €750)
€ 1275*/maand
€ 2750*/maand

*alleen verlieslatende of startende bedrijven kunnen korting en betalingsspreiding krijgen, in andere gevallen is deze betaling steeds maandelijks verschuldigd voor aanvang van de begeleiding 

Ik wil samen de top bereiken!

Eerstvolgende events:

Bekijk alle events
Dutch Business Boosters

Vul de bottleneckscan in
en krijg direct inzicht in de groeiblokkades van jouw bedrijf!


Start de bottleneckscan